bannerPos

Renoverer selvkørende foderblandere

Det er ikke alle selvkørende fuldfoderblandere, der gennemgår en totalrenovering inden de sælges videre. Denne godt brugte RMH med 24.000 timer på tælleren blev solgt videre til en ny kunde i Danmark, som den var. Dog blev den grundig vasket først.

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
07-09-2019 08:29
Med flere indbyttede brugte RMH-blandere, har CN Maskinfabrik systematiseret renoveringen af blanderne.

Samtidigt med at CN Maskinfabrik sælger flere og flere fabriksnye, selvkørende foderblandere fra RMH, er nogle af dem fra første og anden generation ved at blive byttet om til nye modeller. Derfor får maskinforretningen nogle brugte blandere i bytte.

Det går nemt med at sælge de bedste, mens andre er mere vanskelige at komme af med, fordi kunderne til de brugte blandere ikke er trygge ved levetiden og driftssikkerheden.

Derfor er CN Maskinfabrik

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde minkavlere

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke, som mange minkavlere nyder godt af, kan være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.

Ukrainsk afgrødeproduktion opskrives

Den ukrainske afgrødehøst opskrives nu, efter en periode med gunstige vejrforhold. Ukraine er blandt verdens største eksportører af afgrøder, og derfor er det endnu en prissvag faktor, vi står overfor på afgrødemarkedet her i Europa.

Angreb af havreål i vårsæd

De første angreb af havrecystenematoder i havre er konstateret.
Side 1 af 1852 (37026 artikler)Prev1234567185018511852Next