bannerPos

Nu skal mælkeproducenterne fusionere

Afdelingsleder Jacob Hvalkof, Sagro, håber at flere landmænd vil se fusion som en mulighed. Foto: Sagro

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
22-07-2020 13:13
Landmænd lukker ikke på grund af dårlige resultater, men på grund af manglende likviditet. Derfor bør muligheden for nogle være at fusionere, mener Sagro.

En Sagro-undersøgelse viser, at hvis man er mellem de 25 procent ringeste, så er der kun 5 procents chance for, at man de kommende tre år, kommer ud af den gruppe igen. Sådan lød det forleden, da Sagro havde inviteret til onlinemøde for mælkeproducenter.

En af udfordringerne i dansk mælkeproduktion er, at flere ikke har likviditet nok til at få afdraget den gæld, der er.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next