bannerPos

Fra fornemmelse til fakta

Torben Brodersen har i flere år arbejdet tæt sammen med DLF i forhold til græsmarkerne. Nu håber han i samarbejde med Vibeke Duchwaider, D&K Gruppen, (i midten) at blive endnu skarpere på grovfoderprocessen fra mark til foderbord. Fotos: Christian Carus

Christian Carus

Fagjournalist
18-09-2019 12:06
Registrering af udbytte på markniveau er et af de tiltag, der i samarbejde med D&K Gruppen skal gøre Torben Brodersen skarpere på grovfoderomkostninger og muligheder for optimering.

Han føler selv, at han plejer at have en nogenlunde fornemmelse af, hvor meget græs, der er at hente på de forskellige marker, forklarer Torben Brodersen, mens han nærstuderer udbytteresultaterne for sine marker sammen med kvægrådgiver Vibeke Duchwaider fra D&K Gruppen og produktchef Gurli Klitgard, DLF.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next