bannerPos

Nyetableret mælkeproducent:: - Uanset hvad jeg gjorde, var der ikke noget, der lykkedes

Intet ville lykkes for Lars Donskov Hansen, og han var tæt på at knække nakken efter kort tid som selvstændig.

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
06-08-2020 13:54
I dag smiler Lars Donskov Hansen, men sådan var det ikke, da han ved juletid stod i sit livs største hul som nyetableret mælkeproducent med alle odds imod sig. Han ringede til ejendomsmægleren og sagde, at de måtte tage ejendommen tilbage, for nu kunne han ikke mere.

- Jeg følte jeg stod i et stort hul, hvor der blev ved med at løbe vand i. Jeg var ved at drukne. Det var simpelthen så hårdt. Uanset hvad jeg gjorde, så var der ikke noget, der lykkedes, og det kunne jeg bare ikke forstå. Alarmen for malkerobotterne lød tre gange hver nat, og det samme gjorde den på foderanlægget, så til sidst sov jeg ikke.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next