bannerPos

Fodringskonsulent: - Ensileringsmidler til majs giver bedre resultater

Majshøsten tegner til at blive god og er så småt gået i gang. Hvis man endnu ikke har taget en beslutning om ensileringsmiddel, opfordrer DLG’s ensileringsekspert, Dorte Bossen, til, at man får gjort det nu.

Redaktionen

17-09-2019 07:52
Med ensileringsmidler er det nemt at optimere ensileringsforløbet, så man ikke bare høster mange tons grønmasse, men også får grønmassen konserveret så godt som muligt. Er der ikke allerede truffet beslutning om ensileringsmiddel, så er det på høje tid, lyder opfordringen fra Dorte Bossen, som blandt andet er DLG’s ensileringsekspert.

Stort set alle maskinstationer har finsnittere, som kan dosere ensileringsmiddel. Det vigtige er at få en aftale på plads om, hvordan opblanding og tilsætning af et ensileringsmiddel skal foregå praksis.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next