bannerPos

Martin Merrild: - Der er en fremtid for dansk mælkeproduktion

- Vi skal handle med hinanden. Det bliver vi dygtigere og rigere af, fortalte formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, forleden på et møde for mælkeproducenter. Arkivfoto: Lasse Ege Pedersen

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
24-07-2020 13:40
Formanden for Landbrug & Fødevarer ser en fortsat udvikling med et mindre og mindre landbrugsareal samt flere og flere munde at mætte, men desværre også en stigende negativ holdning til at lave handelsaftaler landene imellem.

Da Sagro forleden afholdte et online møde for mælkeproducenter, var det Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, som startede med at kigge på erhvervets politiske muligheder og udfordringer.

Han ser en udvikling med et mindre og mindre landbrugsareal samt flere og flere munde at mætte.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next