bannerPos

Fugtighedsmåler i lommeformat

Fugtighedsmåleren C-Pro har fire knapper og et farvedisplay. Den tilhørende app giver mulighed for at gemme placeringer, tidspunkter, notater og billeder.
30-07-2020 12:03

Med en kornfugtighedsmåler kan man få størst mulig succes med årets høst.

Fugtighedsmålerne kan fås med og uden kværn. Maskinhandler Indkøbsringens nyeste model, C-Pro, er med ny teknologi og en kværn, som kværner frøet eller kornet og komprimerer det i én manøvre. 

- Dette sikrer en avanceret og sikker måling af prøvens vandindhold og leverer ensartede resultater, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

C-Pro fås med tilhørende app, så man kan holde styr på alle sine målinger på en nem og praktisk måde.

- Du kan tage prøver fra forskellige områder i marken, hvorefter den via GPS-placeringen lagrer hver enkelt måling fra det konkrete sted, den er taget på marken, ligesom at du altid kan gå tilbage og se tidligere målinger. Du har kort sagt alle de informationer, du skal bruge, lige ved hånden, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

Fotos

Ydermere gemmer den digitale måler i lommeformat på muligheden for at gemme tidsstempler, notater og billeder til de forskellige målinger, så du kan holde øje med historikken.

mip

 

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next