bannerPos

Middelhøst i Polen

Onsdag blev der høstet vårbyg på planteavlsbruget ML-Pol i det nordvestlige Polen, og udbyttet var på 7,2 tons pr. hektar med 14,5 procent vand.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
30-07-2020 20:00
Tilfredsstillende høstvejr i det nordvestlige Polen i denne uge, hvor ML-Pol regner med en middelhøst. Dog blev udbyttet i vårbyggen bedre end ventet.

God vind og højt solskinsvejr har præget høstvejret i Polen i denne uge. Planteavlsbruget ML-Pol, der ligger i det nordvestlige Polen, høstede onsdag det største udbytte nogensinde i vårbyggen på hele 7,2 tons pr. hektar med 14,5 procent vand.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next