bannerPos

Roundup og vandplaner blev rundet i skoven

Cirka 50 medlemmer var mødt op i den noget anderledes generalforsamlingskulisse. Fotos: Christian Carus

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
18-06-2020 15:54
Roundup, vandplaner og foreningens 200 års jubilæum var nogle af emnerne, der blev taget op, da Holstebro Struer Landboforening onsdag holdt generalforsamling i skoven på Sir Lyngbjerg.

Flere deltagere med bare arme og korte bukser, og en formandsberetning og valghandling, der foregik i det fri. Holstebro Struer Landboforening afholdt i går, onsdag, ordinær generalforsamling – men en noget anderledes en af slagsen. Generalforsamling var oprindelig fastlagt til 19. marts, hvilket corona-epidemien kom i vejen for.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next