bannerPos

Bygherre med interesse for detaljen

De første grise er flyttet ind, omgivelserne ryddede og kun de sidste detaljer ved kornanlægget mangler. Dog er anlægget så klar, at den første portion vinterbyg er lagt ind. Fotos: Bøje Østerlund

AF: BØJE ØSTERLUND

FREELANCEJOURNALIST
06-08-2020 21:05
Bygherre Lars Jensen, Stensager Svin I/S, har prioriteret at følge stort set hver eneste detalje i sit nybyggeri gennem det seneste år. Nu står IntelliFarm-stalden klar, og de første grise er flyttet ind.

Det er stadig 2020 og et byggeår for Lars Jensen, Stensager Svin I/S på Svoldrupvej ved Aars i Himmerland.

- Markdriften er lagt i hænderne på min far og min bror. Og nu, hvor det er høsttid, skænker jeg det nærmest ikke en tanke. Det er blevet klart for mig, hvor vigtigt det er ikke at dele sit fokus ud på for mange forskellige sager.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next