bannerPos

Ekspertblogs

Velkommen til L-MedieHus nye ekspertblog.

Bloggen vil løbende blive opdateret med spændende, relevante, dybdegående og til tider udfordrende blogs fra vores mangfoldige ekspertpanel.

Adgang til bloggen kræver som minimum et L-plus abonnement.

Slut med skattefordele ved forældrekøb

Snart er det slut med de skattefordele, der i mange år har været ved såkaldte forældrekøb.


Du kan få momsfradrag for bespisning af medarbejdere ved overarbejde i høsten

Husk, at du har mulighed for at få momsfradrag for udgifter til bespisning af dine medarbejdere, hvis de arbejder over i høsten. Det gælder både for ansatte i landbrug og maskinstationer.


Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvordan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskat-ningen og momsen?


Udlægning af lugtbelastede arealer efter planloven

ifølge en bestemmelse må en lokalplan kun udlægge arealer, der er belastet af lugt, støv eller anden luftforurening fra virksomheder og husdyrbrug til boliger, m.v., hvis lokalplanen med bestemmelser om bebyggelsens højde og placering kan sikre den fremtidige anvendelse mod en sådan forurening.


Naboer til nye vindmøller og andre VE-anlæg kan nu afstå deres ejendom

Nye regler giver dig mulighed for at afstå din ejendom, hvis der opstilles en vindmølle eller et andet VE-anlæg, såsom et solcelleanlæg, i nærheden af din ejendom.


Udfordringer og visioner

Så længe jeg kan huske, har landbruget peget tilbage og fortalt om det, som de allerede har gjort. Men i 2019 begyndte dansk landbrug at pege fremad.


Regler for værditab ændres for naboer til nye vindmøller og andre VE-anlæg

Opstilles der en ny vindmølle eller et andet VE-anlæg i nærheden af din ejendom, kan det medføre, at du får et værditab på din ejendom. Det er der regler, som tager højde for. Disse regler kaldes værditabsordningen.


Nye regler har betydning for naboer til VE-anlæg

Ny regler om opstilling af VE-anlæg medfører væsentlige ændringer for naboer og naboejendomme.


Side 1 af 8 (143 artikler)Prev12345678Next