bannerPos

Nordjysk rådgiver: Markant flere handler med ejendomme i år

- Vi har virkelig haft travlt i uge 28 til 31 med en pæn tilgang af sager, hvor der ellers plejer at være meget stille på ejendomsmarkedet. Samtidig er vores kriserådgivning til konkursramte og -truede bedrifter gået helt i stå, fortæller Henrik Nielsen, teamleder for jura- og ejendomsafdelingen i Agri Nord.

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
04-08-2020 21:04
Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Agri Nord har i første halvår fordoblet sin omsætning af rådgivning i forbindelse med salg af landbrugsejendomme sammenlignet med samme periode sidste år, oplyser teamleder for jura- og ejendomsafdelingen i Agri Nord, Henrik Nielsen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next