bannerPos

Landbrugsmæglerne: Handlen med landbrugsejendomme på vej op

- Mange danske landmænd bliver stadig holdt lidt i kort snor af deres finansielle bagland. Til gengæld oplever vi, at flere og flere investorer uden for erhvervet, og også uden for landet, køber danske bedrifter, lyder det fra Svend-Åge Bruun, der er direktør for den landsdækkende ejendomsformidler Landbrugsmæglerne. Foto: Colourbox

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
04-08-2020 21:04
Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Hos Landbrugsmæglerne, der er en landsdækkende formidler af landbrugsejendomme med base i Østjylland, oplever direktør og ejer Svend-Åge Bruun, at markedet har været mærket af coronakrisen i marts, april og maj måned, men nu er på vej op igen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next