"Mad der gør glad" har tjent 10.000 til Julemærkefonden - før udgivelsen!

Redaktionen 14-06-2016 11:20:01
I dag udkommer kogebogen "Mad der gør glad". Bogen er fyldt med fristende grøntsags retter, der giver alternativer til danskernes vanlige retter - og danskerne har taget den til sig.

Tallene på forsalg og forudbestillinger af bogen "Mad der gør glad" er her på release dagen opgjort og samlet set, er der allerede nu et overskud på 10.000 kroner til Julemærkefonden. 

Foredragsholder og forfatter Mette Glargaard, der står bag udgivelsen siger: -Jeg havde ikke forventet, at danskerne i den grad var klar til et sundere alternativ. Men det hænger måske sammen med at bogen ikke prædiker, men giver alternativer, så det der kan virke besværligt, bliver overskueligt for mange. 

Mette Glargaard,  som udgiver kogebogen fra eget forlag havde en aftale om tryk og distribution, som gik i vasken og projektet var tæt på at dø, men Plusbog.dk sprang til og tilbød at trykke kogebogen kvit og frit. 

Medierne har været støttende og har været gode til at skrive om projektet og det har grebet om sig, så rigtig mange har bestilt bogen før den udkom og det betyder altså, at der allerede er et pænt overskud. 

De mennesker, der har forudbestilt og modtaget inden den officielle udgivelsesdato, er begyndt at dele bogen og deres resultater af bogens opskrifter på de sociale medier, og det inspirerer andre til også at anskaffe sig bogen. 

Mette Glargaard siger: - Det er jo win-win. Køberne får en lækker bog og Julemærkefonden får penge til deres gode arbejde. Jeg har også allerede fået henvendelser fra forældre, der har børn på Julemærkehjem, som gerne vil have bogen - de kan få den gratis ved at henvende sig til det hjem deres barn har været på. 

På spørgsmålet om hvad Mette Glargaard selv får ud af det, svarer hun: - Glæden ved at vide, at der er nogle mennesker, der bliver inspireret til at gøre noget godt for sig selv.

Bogen udkommer i dag og kan købes hos alle boghandlere - fysiske og digitale.

Indførelse af satellitdata betyder færre kontrolbesøg

20-01-2019 10:00:38

Danske landmænd slipper for hundredvis af tidskrævende kontrolbesøg, når der i år bliver brugt satellitdata i kontrollen.


Generationsskifte er en kompliceret affære

19-01-2019 16:00:02

Aktuelt er der mange ubekendte faktorer omkring vilkårene for generationsskifte, og står man lige overfor et, kræver det grundige regnestykker og nøje overvejelser omkring skat.


Flere muligheder for selen til udegående dyr

19-01-2019 13:16:05

Selen er godt i foderblandingen til udegående dyr, men kan være vanskeligt at tildele. Seges anbefaler, at du putter det i mineralblandingen.


Tre kendetegn for det succesfulde generationsskifte

19-01-2019 13:05:29

Et godt generationsskifte i familien er kendetegnet ved, at alle parter kommer gennem forløbet på en god måde. Tryghed er nøgleordet - både når det gælder økonomi, familielivet og planlægning af generationsskiftet.


Bankmand: Svært for unge at overtage bedrifterne

19-01-2019 13:00:51

Der er langt imellem unge, der har alle kompetencerne til at overtage bedrifterne, fortæller afdelingsdirektør i Jyske Bank. Men den unge kan gøre meget for at forbedre sine kompetencer, mener han.


Beskatning af kapitalindkomst

19-01-2019 12:19:50

Nye pantebrevsregler på vej

19-01-2019 12:15:36

Sælgerpantebreve i landbrug - en sjældent brugt mulighed som måske får comeback

19-01-2019 12:11:41

Med de vanskelige finansieringsmuligheder og høje egenkapitalkrav, som er gældende ved handel med landbrugsejendomme, er det egentligt mærkeligt, at der ikke oftere anvendes sælgerpantebreve som en del af finansieringen. Der er både fordele og ulemper for såvel køber som sælger ved denne finansieringsform. Desuden er en ny ordning muligvis på vej.


Ekspert i generationsskifter: Den unge landmand har ændret sig

19-01-2019 11:31:53

De seneste års udvikling har fået de unge til at slække på drømmen om selv at eje et helt landbrug. Nu vinder det frem at købe besætninger og leje driftsbygninger eller at købe landbrug med eksterne parter, fortæller chefrådgiver hos LMO.


Unge købere er en mangelvare – det er din mulighed

19-01-2019 10:00:31

Økonomikonsulent fra Landbo Limfjord skriver her et indlæg – med primær adresse mod de unge på vej ind i landbrugserhvervet.


DF’er beder minister forholde sig til nye miljøtal fra Ringkøbing Fjord

19-01-2019 10:00:05

Dansk Folkepartis landbrugsordfører Lise Bech deler L&F’s undren over, at Miljø- og Fødevareministeriet ikke ser mere på Seges’ analyse, som viser, at Ringkøbing Fjord allerede er i god økologisk tilstand.


DLG-opfordring: Flere skal begynde at dyrke til konsum

19-01-2019 08:00:39

Kun lidt over halvdelen af det korn, der leveres til møllerne og industrien generelt, er dansk. Det vil DLG gerne være med til at ændre og slår derfor et slag for, at flere danske landmænd begynder at dyrke til konsum.


Europæisk afgrødeproduktion opskrives

18-01-2019 14:01:59

Det franske analysebureau, Strategie Grains, estimerer den kommende europæiske afgrødehøst 15 procent højere end i 2018. Indtil videre holder de europæiske afgrødepriser sig dog godt oppe og det virker til at markedet ikke tør tro på de nye produktionsestimater.


Nutrifair: Skab netværk og få ny viden i januar

10-12-2018 10:50:51

Der er mange gode grunde til at besøge Nutrifair. Hør både svineproducent Claus Bruun Jørgensen og kvægavler Rick van Heesch fortælle om, hvorfor du også bør dukke op i Fredericia den 16. og 17. januar.


Side 1 af 1437 (28727 artikler)Prev1234567143514361437Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer