bannerPos

Store Hestedag er aflyst

10-07-2020 11:20

På grund af coronapandemien er årets udgave af Store Hestedag blevet aflyst, meddeler arrangørerne.

Hvis man havde set frem til at komme til Roskilde til Store Hestedag den første weekend i september, bliver man skuffet. For af flere årsager, der alle har med coronapandemien at gøre, er årets arrangement aflyst. Det oplyser arrangørerne.

- Det er med stor beklagelse, at vi må informere alle gæster, udstillere, hunde- og hesteentusiaster om, at Store Hestedag 2020 er aflyst.
 
En stor del af Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Store Hestedag afholdes, er lige nu og et stykke tid ind i fremtiden optaget af Statens Serum Instituts COVID-19-testcenter, hvilket gør det logistisk og indretningsmæssigt meget svært at disponere over pladsen. Derudover ser det ikke ud til, at der meldes noget ud om restriktioner på arrangementer efter 31. august før sidst i august måned, skriver primus motor på arrangementet, Helle Lyngfeld.
 
- Dette kan vi desværre ikke vente på, da vores arrangement kræver omfattende planlægning for at lave optimale forhold for alle, fortsætter hun.

Arrangørerne lover at være tilbage igen i 2021 med et nyt stærkt arrangement.
 
- Vi beklager aflysningen til alle jer, som havde glædet jer til at udstille og til at hygge jer på Dyrskuepladsen til Store Hestedag 2020. Vi laver en fantastisk Store Hestedag til jer i 2021.

hka
 

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next