bannerPos

Maskinstation i bakkeland

Uanset hvilken arbejdsopgave Helgenæs Maskinstation skal løse, sker det næsten altid med en smuk udsigt fra traktorkabinen. – Det siger jeg altid til mine folk, de skal huske at nyde, siger medindehaver Ole Jensen. Foto: Bøje Østerlund

AF: BØJE ØSTERLUND

FREELANCEJOURNALIST
09-10-2019 08:50
En placering blandt mange smålandbrug i det stærkt kuperede terræn omkring Mols Bjerge og omgivet af hav og turisme stiller særlige krav til Helgenæs Maskinstations ydelser.

Man skal ikke lade sig snyde af, at det ikke er de allerstørste mejetærskere og maskiner, der optræder på Helgenæs Maskinstations maskinliste.

- En 35 eller 40 fods mejetærsker kan man slet ikke klare sig med herude, siger den ene af de to ejere af maskinstationen under Jyllands næsetip, Ole Jensen.

- Vi kører for eksempel med tre »hill-side« mejetærskere i størrelsesklassen 18 til 20 fod, fortæller Ole

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde minkavlere

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke, som mange minkavlere nyder godt af, kan være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.

Ukrainsk afgrødeproduktion opskrives

Den ukrainske afgrødehøst opskrives nu, efter en periode med gunstige vejrforhold. Ukraine er blandt verdens største eksportører af afgrøder, og derfor er det endnu en prissvag faktor, vi står overfor på afgrødemarkedet her i Europa.

Angreb af havreål i vårsæd

De første angreb af havrecystenematoder i havre er konstateret.
Side 1 af 1852 (37026 artikler)Prev1234567185018511852Next