bannerPos

Muligheder i byggeprojekt – løsdrift i farestalde 2018

09-09-2019 17:45

Man kan få viden om rammerne i ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Man kan samtidig få hjælp til at komme videre i sit byggeprojekt og faglig inspiration.

- Webinaret er for dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Det er relevant for dig at deltage, hvis du kan svare ja på et af de følgende spørgsmål: Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Og endelig: Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

Man kan deltage i webinaret hjemme fra sin egen telefon, pc eller tablet, men skal tilmelde sig, så man kan få en mail med et link og koble sig op. Det holdes tirsdag den 24. september klokken 13-15 og er gratis.

Landbrugsstyrelsen vil blandt andet fortælle om rammerne for ændringsanmodninger og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Man kan tilmelde sig via Landbrugsstyrelsens hjemmeside, eller man kan deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N, den 24. september klokken 13-15.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde minkavlere

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke, som mange minkavlere nyder godt af, kan være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.

Ukrainsk afgrødeproduktion opskrives

Den ukrainske afgrødehøst opskrives nu, efter en periode med gunstige vejrforhold. Ukraine er blandt verdens største eksportører af afgrøder, og derfor er det endnu en prissvag faktor, vi står overfor på afgrødemarkedet her i Europa.

Angreb af havreål i vårsæd

De første angreb af havrecystenematoder i havre er konstateret.

Mønsterbrug i Cuba viser vejen frem

Socialistiske Cuba tillader privat foretagsomhed, så landmændene kan sælge 20 procent af deres produktion selv. Resten købes af staten til fastsat pris. Det giver muligheder for blandt andre Fernando Funes-Monzote, der arbejder på at få flere i gang med en lønsom produktion.
Side 1 af 1852 (37025 artikler)Prev1234567185018511852Next