bannerPos

MidtWest Farmshow 2019

04-04-2019 13:50:36
Den 15. juni går det løs i Skive, når der for 14. gang er MidtWest Farmshow.

Lørdag den 15. juni er der MidtWest Farmshow i Skive. Det er en begivenhed, der omfatter et stort dyrskue, børnedyrskue, erhvervsudstilling, et stort legeland for børnene og masser af underholdning.

Det er her, man kan se egnens flotteste kreaturer og heste udstillet. Det er her, børnene har lejlighed til at fremvise deres kæledyr eller bedste legetøj. Og det er her, egnens erhvervsudstillere kan fremvise deres produkter og få en god snak med nuværende og måske kommende kunder.

Lene Beier kommer

Tv-værten Lene Beier kommer også til MidtWest Farmshow. Lene Beier er blandt andet kendt fra TV-programmet »Landmand søger kærlighed«, og hun vil dagen igennem deltage i forskellige aktiviteter på farmshow.

Niels Kjær Sørensen, som har medvirket i samme program, kommer også og vil spille med mere om eftermiddagen.

Kæpheste og kage

Derudover arbejdes der på en kæphestekonkurrence for børn, så børnene kan allerede nu godt begynde at finde kæphesten frem eller støve den af, eller måske skal der fremstilles en ny.

Alle med lyst til bagning kan deltage i en kagekonkurrence. Hvor der bliver en kategori for både børn og voksne.

Børnenes Dag om fredagen

Traditionen tro afholdes der også »Børnenes Dag« om fredagen forud for dyrskuet.

Denne dag er for skoleklasser, børneinstitutioner og dagplejer. Her kan de opleve klappedyr, høre om dyrene, deltage i forskellige aktiviteter, høre om og smage på ristede insekter og meget andet. Begge dage vil der være et stort legeland og masser af børneaktiviteter.

Bag MidtWest Farmshow står en gruppe, som brænder for arrangementet, mens alle børneaktiviteter er arrangeret af 4H-klubberne i Skive og Viborg. Og tilmeldingen til skuet er allerede i fuld gang.